U bent al secretaris bekend bij de KNBB maar u bent uw wachtwoord/inlogcode kwijt:

Ga naar mijn.knbb.nl Klik op inloggen/wachtwoord vergeten, vul uw E-mail adres in en uw bondsnummer en klik op versturen. Er zal daarna automatisch een wachtwoord naar uw e-mail adres worden verzonden.

U bent nieuw als secretaris maar hebt nog geen inlogcode ontvangen. Dan zijn er twee opties:

1) De oude secretaris heeft nog wel toegang als 'secretaris' in de ledenadministratie:

-  De oude secretaris dient u toe te voegen aan het bestuur en vervolgens zichzelf af te melden als secretaris onder 'Bestuur en commissie'.

2) De oude secretaris heeft geen toegang meer tot de ledenadministratie:

- In dit geval zal een van de overige bestuursleden (voorzitter, penningmeester) een mail moeten sturen aan de ledenadministratie (la@knbb.nl) met het verzoek u toe te voegen tot het bestuur als secretaris. Daarna ontvangt u van de ledenadministratie instructies hoe u kunt inloggen.