Ga naar mijn.knbb.nl Klik op inloggen/wachtwoord vergeten, vul uw e-mail adres in en uw bondsnummer en klik op verzenden. Daarna zal automatisch een wachtwoord naar uw e-mail adres worden verzonden, mits u uiteraard middels dit e-mailadres en lidmaatschap bij de KNBB geregistreerd staat.

Inlogcode voor een teamleider om teams in te schrijven dient u via de inschrijfpagina van Biljartpoint of bij de wedstrijdleider van de betreffende competitie aan te vragen.