Als secretaris kun je de ledenlijst ook op papier krijgen of downloaden voor Excel. Log in op mijn.knbb.nl en klik daarvoor het commando RAPPORTAGES aan. Op dit moment kent het systeem slechts één rapportage, de ledenlijst. Door op BEKIJKEN te klikken wordt de ledenlijst eerst op het scherm getoond; deze kun je vanaf daar uitprinten. De andere mogelijkheid is het aanklikken van EXPORT NAAR EXCEL. Als je daarop klikt, wordt er een bestand op je PC gezet met de naam ReportDocument.xls. Alleen actieve leden worden weergegeven; je kunt eventueel kiezen voor een andere peildatum.