Op je home pagina in CueScore, klik op links in het menu op “Teams”.

Onder “TEAMS DIE IK BEHEER”, maak een nieuw team aan door een naam in te vullen en op de knop “VOEG TEAM TOE” te klikken.

Voeg spelers toe door in het veld “Voeg een speler toe” een speler op te zoeken en te selecteren.

Onder “Locatie”, zoek je speellokaal op en voeg deze toe voor je team.

Selecteer de captain van het team door links van de betreffende speler in de kolom “TEAMLEIDER” te klikken. Er verschijnt een blauwe ster voor de naam van de captain.

Zoek vervolgens de competitie op waar je het zojuist aangemaakte team aan wil toevoegen door linksboven in het navigatiemenu te klikken op

en de betreffende competitie op te zoeken in de lijst van aankomende (“KOMEND”) toernooien (TIP: gebruik de zoekfunctie met een geschikte zoekterm, bijvoorbeeld “zomercompetitie”).

Klik vervolgens op het gewenste toernooi. Hiermee ga je naar de hoofdpagina van het betreffende toernooi.

Klik rechtsboven op de hoofdpagina van het toernooi op de knop “TEAM TOEVOEGEN”:

In het dialoogvenster dat verschijnt, vul je teamnaam in het tekstveld en selecteer je team in de lijst die verschijnt.

Vervolgens worden de inschrijfkosten toegevoegd aan je winkelmandje. Klik op “GA NAAR AFREKENEN” om te betalen.

Kies de gewenste betaaloptie in het volgende dialoogscherm en volg de instructies voor het betalen. Na een succesvolle betaling is je inschrijving afgerond.