Het wedstrijdformulier dient online te worden ingevuld op https://cuescore.com/ - aanmelden. Dit dient te gebeuren door de, volgens het speelschema, thuisspelende teamcaptain. Voor het invullen van de uitslagen van de EREDIVISIE geldt een algemene deadline van 24 uur na het begin van de wedstrijd.

Het thuisspelende team in de overige divisies dient er voor te zorgen dat de uitslag in de betreffende speelweek op de competitiesite wordt doorgegeven.

Indien je je wachtwoord voor Cuescore kwijt bent kun je via de optie  wachtwoord vergeten  op de site van Cuescore een nieuwe inlogcode opvragen.