EREDIVISIE

1. Het is toegestaan spelers als reserve op te geven. Een reserve moet wel lid zijn van de KNBB Sectie Snooker. Indien deze speler in een ander team (hoeft niet in dezelfde lokaliteit te zijn) speelt, wordt hij aan het team toegevoegd op het moment dat hij vijf maal voor dit team heeft gespeeld. Daarna mag hij niet meer voor het 'eigen' team uitkomen.

2. Het is niet mogelijk om een speler die gedurende het lopende seizoen in een ander eredivisieteam ingeschreven heeft gestaan, als reserve te gebruiken.

3. Indien een reserve 5 maal is uitgekomen voor hetzelfde team, wordt deze automatisch toegevoegd als teamlid van het betreffende team en is niet meer inzetbaar als reserve. Indien het team al uit acht personen bestaat, dient de captain een speler af te voeren. Deze speler is vervolgens niet meer speelgerechtigd in dit team.

 

OVERIGE DIVISIES

1. Het is toegestaan spelers als reserve op te geven. Indien deze speler(s) in een ander team (hoeft niet in dezelfde lokaliteit te zijn) spelen, worden zij aan het team toegevoegd op het moment dat zij vijf maal voor dit team hebben gespeeld. Daarna mogen zij niet meer voor het 'eigen' team uitkomen.

2. Het is mogelijk om een speler uit dezelfde of een lagere divisie als reserve te gebruiken.

3. Indien een reserve 5 maal is uitgekomen voor hetzelfde team, wordt deze automatisch toegevoegd als teamlid van het betreffende team en is niet meer inzetbaar als reserve. Indien het team al uit acht personen bestaat, dient de captain een speler af te voeren.