Alle gegevens van je tegenstanders staan in het systeem. Mocht je benieuwd zijn waar ze spelen en welke spelers in het team zijn, kun je die vinden op de website.


1a. Ga naar www.cuescore.com en zorg dat je bent aangemeld. Navigeer vervolgens naar jouw competitie. De snelste manier is om deze op te zoeken, gebruik hiervoor de loep rechtsboven. 1b. Kun je jouw competitie zo niet vinden, kan dit ook op een andere manier. Klik op "live".
Er verschijnt een pagina met alle toernooien. Om alle actieve competities te zien moet je op de bluawe link "Actieve competities" klikken.2. Er verschijnt nu een overzicht met al de actieve competities in Cuescore. zoek jouw competitie op en klik op de naam. Je ziet nu jouw competitie.


3. Als je de gegevens van de tegenstanders wilt zien, moet je naar het deelnemersoverzicht onderaan de pagina. Op dit moment zijn die gesorteerd met naam en logo.4. Om meer gegevens te zien van een ander team, kun je klikken op het logo van het team. Dit geeft een overzicht van de spelers, waar ze spelen en wanneer hun volgende wedstrijd is.
LET OP: Voor deze handleiding zijn de gegevens onzichtbaar gemaakt. Volg de instructies in het systeem om alle informatie te zien.Lukte het niet om de gegevens te vinden of waren er andere problemen tijdens deze uitleg, maak dan een ticket aan bij onze helpdesk.